RPA interactions

Dă start automatizării cu RPA

Optimizează costurile si simplifică procesele
magazinului tau online.

RPA interactions

Ce este RPA?

Robotic Process Automation sau RPA este o tehnologie care permite automatizarea proceselor prin imitarea activităților umane repetitive într-un mod accesibil și rapid.

RPA în eCommerce răspunde direct la creșterea cerințelor centrate pe client și eficiență, îmbunătățind vizibil experiența clientului. Procesarea plăților, asistența pentru clienți, ERP și managementul logisticii beneficiază de îmbunătățiri ale calității, vitezei și o mai bună gestionare a datelor.

Cum acţionează RPA?

RPA Refacerea Stocurilor
REFACEREA STOCURILOR

Trimite notificări și alerte privind stocurile magazinului tău, simplificând procesul de inventar printr-un update continuu.
Prin automatizarea RPA monitorizezi stocurile de produse rămase, trimiți notificări angajaților responsabili și generezi noi comenzi atunci când este necesar. Poți stabili un nivel minim de produse rămase în stoc, pentru ca, atunci când acesta este atins, să plasezi automat o nouă comandă către furnizorii tăi.

RPA Refacerea Stocurilor
AUTOMATIZAREA COMENZILOR

Poţi automatiza întregul proces de comandă, utilizând o gamă largă de criterii, cum ar fi prețurile, cantitatea și regularitatea achiziției.
În cazul unor nepotriviri, RPA poate trimite notificări angajaților pentru a revizui comanda - dar acest lucru se întâmplă doar pentru un procent foarte mic din comenzi.

RPA Refacerea Stocurilor
PROCESARE RETURURI

Clienţii solicită un proces de returnare rapid, dar acţiunea este costisitoare pentru business.
RPA poate gestiona retururile prin trimiterea unui mesaj pentru confirmarea primirii, actualizarea sistemului de inventar, efectuarea ajustării de plată către client și asigurarea actualizării sistemelor de finanțare interne.

RPA Refacerea Stocurilor
ADMINISTRARE FACTURI

Gestionarea facturilor include un volum mare de date - ceea ce face procesul adecvat pentru automatizare.
RPA poate procesa documente de facturare de la furnizori mult mai ușor, mai rapid și reduce riscurile de eroare la zero.

RPA Refacerea Stocurilor
DISTRIBUIRE PRODUSE

Cu cât distanța dintre Comandă plasată și Comandă livrată este mai mică, cu atât clientul este mai fericit.
Un RPA te poate ajuta să automatizezi întregul proces ulterior plasării unei comenzi: de la notificare în depozit, la generare AWB, solicitare curier, la notificările generate către client. Transparența livrării este un atribut cheie al unei comenzi reușite. Pentru a bifa acest aspect, automatizează șirul de notificări către client – confirmare plasare comandă, înregistrare plată, comandă în procesare, comandă expediată, comandă livrată.

Bifezi și automatizezi

1Alege în partea stângă procesele pe care vrei să le automatizezi în magazinul tău online.

2Analizează eficiența automatizării lor în partea dreaptă.

Timp şi costuri
economisite

Eficiență mai mare

Disponibilitate
non-stop

Risc redus de erori

O experiență mai
bună a clienților

Implementare
ușoară

Un nivel mai ridicat
al productivității angajaților

Rezultate mai bune
de business

Pe scurt

RPA este o tehnologie capabilă să efectueze sarcini repetitive cu un ROI vizibil, permițând în același timp forței de muncă umană să gestioneze activități mai importante pentru companie. Roboții software sunt cea mai bună soluție pentru a crește eficiența, productivitatea și, în cele din urmă, indicatorii financiari ai afacerii.

Vreau RPA

Vrei să incluzi tehnologia RPA în proiectele tale? Acesta e cel mai bun moment! Povesteşte-ne mai mult despre nevoile business-ului tău şi hai să găsim împreună cea mai bună soluţie de automatizare.